Van der Hoeveschool in uitvoering

Met twee weken meivakantie is dit een mooie periode voor de herinrichting van het midden- en bovenbouwplein van ‘Van der Hoeveschool’ in Amersfoort (speciaal onderwijs). Voor de vakantie is de Kick-off geweest met de kinderen, waarin het Jantje Beton’s ‘Schoolplein Actie Team’ de eerste tegel heeft verwijderd. Daarna hebben alle klassen kort geholpen.

In de vakantie is de aannemer begonnen. In de eerste week zijn zij voornamelijk bezig met pruimwerkzaamheden en het grondwerk, in de tweede week worden de grote lijnen zichtbaar. In de week na de vakantie worden de toestellen geplaatst en vele zaken afgewerkt en afgerond. In verband met veiligheid is het plein nog niet bespeelbaar, maar is het meeste werk met (bouw)machines geweest. De kinderen zien de laatste werkzaamheden voordat zij op het plein mogen spelen. Iets dat voor speciaal onderwijs extra goed werkt voor de kinderen.

Als ontwerper is het altijd leuk om te zien hoe ‘jouw’ ontwerp langzaam vorm krijgt buiten. Voor dit project verzorgen we ook een stukje toezichthouding voor de school. Daarom gaan we in dit geval minimaal twee keer in de week langs om de vorderingen te volgen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *