Mook & Middelaar – Hart van Middelaar

In het dorp Middelaar heeft het oude dorpshuis plaats gemaakt voor een nieuw multifunctioneel centrum (MFC) waar ook de bestaande basisschool aansluiting bij heeft gekregen. Om deze nieuwbouw mogelijk te maken komt er in het dorp een nieuw (kleinschalig) appartementencomplex en enkele grondgebonden woningen. Om dit alles mooi in te passen in het dorp wordt ook de buitenruimte op de schop genomen.
Wij hebben het landschappelijk plan mogen opstellen voor zowel een nieuw schoolplein als de buitenruimte van het MFC en de herinrichting van de wegen en openbare ruimte er omheen.

klant

Dura Vermeer – infra 

infra.duravermeer.nl

Gemeente Mook en Middelaar 

www.mookenmiddelaar.nl

extra informatie

Voor de ontwerpaanbesteding voor het project ‘Hart van Middelaar’ zijn wij benaderd door Dura Vermeer. Hierin hebben wij de vrije hand gekregen om binnen de randvoorwaarden uit de aanbesteding een fraai en functioneel plan op te stellen. Samen hebben we dit plan verder uitgewerkt en gecalculeerd alvorens we deze hebben gepresenteerd aan de gemeente. Met een totaalscore van 89% is de aanbesteding gewonnen en heeft Dura Vermeer inmiddels Fase 1 (omgeving MFC en school) mogen uitvoeren.