Spelen is een moment waarop kinderen vrij zijn in hun doen en laten en zelf keuzes mogen maken. Daarom is speelruimte voor ons meer dan een verzameling speeltoestellen. Bij buitenspelen draait het om uitdaging. Een aantrekkelijke speelruimte daagt kinderen uit om risico’s op te zoeken én te nemen. En zo stapje voor stapje en hun grenzen te verleggen.

Als onafhankelijk ontwerp- en adviesbureau bieden wij creatieve en speelse ideeën. Wij ontwerpen uitdagende speelruimtes, inclusief goede routing en zonering. Deze opbouw biedt alle kinderen de ruimte om met eigen creativiteit hun eigen spel te spelen, zowel naast als met elkaar.

Ontwerp

Wat maakt speelruimte tot een aantrekkelijke en uitdagende speelruimte voor kinderen? Op deze vraag is geen standaard antwoord te geven. Eén ding is wel zeker: een paar willekeurige toestellen zijn niet aantrekkelijk en uitdagend.

Advies

Niet voor alle vragen over of problemen met een speelruimte is een ontwerp of (her)inrichting de oplossing. Soms is een simpel advies al voldoende. Onze kennis en ervaring zetten we dan ook graag in om u advies te geven.

Participatie

Ontwerpen van speelruimte is onze specialiteit. Dat doen we niet voor onszelf. Daarom roepen wij graag de hulp in van de grootste buitenspeeldeskundigen: de kinderen zelf. Het moet hún speelplek zijn.